И знову Kidev. Де кращі - для кращих!

Рекордсменом по переглядам нашого вогняного та неонового шоу сьогодні став заміський комплекс Кідев, що приймав нас, на разі рекордні, 10 разів. Виступати в Кідеві нам не тільки звично, але ще й дуже приємно. В будь яку пору року та погоду ми знаходили розуміння і всіляку допомогу з боку працівників та адміністрації і жодного разу не викликали жодних нарікань, що з нашого боку доводить нашу взаємну любов до цього чудового місця!
В ювілейний раз. театр Огневиця продемонстрував своє неонове шоу для лідерів освітлювальної галузі компанії EUROLAMP. Якщо лідери в сфері світла обирають наше світлодіодне шоу, чи це не сама висока оцінка що може отримати неонове шоу?
Поки частина наших артистів "світила" в Kidev, ще частина "запалювала" в броварському клубі "Queens". Вогняне шоу на 35 день народження - прекрасний подарунок від дружини Катерини, а фото на фоні палаючого напису збереже спогади про цей чудовий день на довгі роки! Ще раз наші вітання!

А вже в наступні вихідні Огневиця виступить зі світлодіодним шоу в КиевЭкспоПлаза, на двох дитячих заходах, та запалить серця на грузинському весіллі!. Долучайтеся, у вас ще є шанс потішити себе та близьких нашими шоу!